Verslag Nieuwjaarsreceptie 2018

In een geanimeerde sfeer heeft Nivon Utrecht op zondagmiddag 14 januari j.l. 2018 ingeluid. De opkomst was verrassend groot te noemen. In voorgaande jaren kwamen er altijd ca. 20 bezoekers. Dit jaar waren er door meegekomen familieleden van het optredende muziekensemble Jeu-di meer dan 50 bezoekers!

Onze voorzitter Harry van Someren opende met zijn inleiding de bijeenkomst:

Ik wil mijn korte terugblik beginnen met gedenken van Els Neijman die in november overleed. Als enthousiaste nivonner mede organiseerde zij jarenlang de korte wandelingen en zij was enthousiast in de fotowerkgroep.
Voorts is memorabel dat we besloten op zoek te gaan naar een nieuw centrum voor onze afdeling. Daar gaat Janjaap* straks nog iets over zeggen.
We hebben circa 1200 leden en alle activiteiten doen het goed. We wandelen veel en voorts is er natuurlijk de muziek, het zijde schilderen, de yoga de fotowerkgroep, de leeskring, het boekbinden en de culturele dag (in Zaltbommel).
Als iemand over één van de activiteiten meer wil weten dan is dit de gelegenheid voor informatie!
Ik kan u ook de volgende culturele dag aankondigen, 12 mei en we gaan naar Zutphen.
De Muziekgroep JEU-DI gaat deze bijeenkomst nu met hun muziek opluisteren.

Rosen Polka Jeu-Di (YouTube-filmpje)

(klik op foto of filmpje voor meer)

Na het muzikale optreden heeft Janjaap “Jeu-di” voor hun optreden bedankt en verder uitgebreid verslag gedaan van de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Op korte termijn worden de leden via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

*Janjaap Luijt – penningmeester, agendabeheer centrum en financiële afwikkeling

Hiermee was de bijeenkomst geopend en konden we na afloop op een hele geslaagde Nieuwjaarsreceptie terug zien.

Kees Blomhert

bestuurslid en medecoördinator voor- en najaarswandelingen