Alternatieve nieuwjaarsbijeenkomst 2016

Beste mensen,
20151217_abels_image
Van het bestuur heb ik begrepen dat vanwege een kleine opkomst er geen nieuwjaarsreceptie wordt gehouden. Ik heb daar alle begrip voor. Ik merk wel hoe blij ik met het NIVON ben en vroeg mij af of het niet een leuk idee is om bij voldoende belangstelling elkaar te ontmoeten in het nieuwe jaar en dan op 3 januari rond 14.00 uur bij de color-kitchen. Dit zit aan de Oudegracht 214.

Wij kunnen elkaar met een hapje en een drankje (voor eigen rekening) elkaar een fijn nieuw jaar toe wensen.

Ik heb te weinig emailadressen. Jullie kennen veel meer mensen van de zaterdag en de zondag wandeling, cursussen willen jullie deze mail doorsturen. Graag wil ik jullie reactie. Ik laat jullie weten of het door gaat. Reserveer vast deze datum.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Abels
Larixstraat 26
3552 BK Utrecht
0302342446-0642864219

yvonnecornelia@gmail.com