(Foto)verslag Nivon Wandel2Daagse ABK 2017

De route van de 2e dag:

Ondank de regen was het toch een fantastische 2daagse.
Maaike en Teun hadden een mooie nieuwe route voorbereid. Ook op maandag was er ‘horeca’ geregeld en de organisatie kreeg een mooie cadeau plus gift namens de groep. Voor mij persoonlijk regende het pakjes en een mooi gedicht van Frey.
Ik heb ze op de foto gezet, zodat jullie de gedichten na kunnen lezen en de pakjes bekijken. De mooie engel laat ik nog even in de verpakking, als ik die open maak krijg ik hem vrees ik niet meer netjes opgeborgen voor de kerst.
Ik hoop jullie allen komend jaar weer te zien tijdens een tweedaagse!

Ria Snoek

(klik op een van onderstaande foto’s voor het bijbehorende album)


Foto’s Ria Snoek


Foto’s Willie


Foto’s Maaike


Foto’s Teja


Verslag Frey Bakker

Tekst: Frey Bakker
Foto’s: Ria S, Maaike, Teja en Willie

Van Rheden naar Natuurvriendenhuis het ABKhuis

Gewapend met wandelstokken, poncho’s, regenpakken, -jassen, paraplu’s, geïmpregneerde schoenen, de gebrekkige zolen al of niet vervangen door nieuwe, vertrokken wij wandelaars door regen en kou vanaf station Rheden. Maar eerst maakten we kennis met elkaar onder het genot van koffie/ thee in het Bezoekers Centrum van de Veluwe Zoom.

Lees meer > (pdf)


Overzicht Wandel2daagsen 2017