Vacatures secretariaat en vrijwilligers NIVON afdeling Utrecht

Achtergrond

Beste leden, zoals bekend is het een algemeen probleem bij veel verenigingen om mensen te vinden die de noodzakelijke taken kunnen verrichten, om de activiteiten in leven te houden. Ook het NIVON heeft hiermee te kampen, zowel landelijk als in onze afdeling Utrecht. Het NIVON is een leuke vereniging met historie, ideologische achtergrond en interessante activiteiten (natuur, cultuur, ontwikkeling op diverse gebieden). Hierom vragen we om vrijwilligers voor:

Secretariaat

NIVON afdeling Utrecht is op zoek naar iemand die de post van secretaris in het afdelingsbestuur op zich wil nemen. Er zijn binnen het bestuur enkele leden die daarbij ondersteunende taken kunnen en willen uitvoeren, en die kennis van zaken hebben.

Bestuursleden voor meedenken en doen

Er is ook plaats voor enkele bestuursleden die deelnemen aan de bestuursvergaderingen, meedenken, en helpen bij het organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten en dergelijke

Vrijwilligers voor diverse taken

Ook zijn we op zoek naar mensen, die in algemene zin ondersteunende taken op zich willen nemen, zoals bij verhuizingen, instandhouding van het huidige NIVON centrum, ontwikkelen en coördineren groepsactiviteiten.
Als het leuk vind om mee te doen, stuur dan een mailtje naar:

pr.utrecht@nivon.nl