Nivon Centrum

Voor de huisvesting van de activiteiten van Nivon Utrecht maakt de afdeling gebruik van het Nivon Centrum Utrecht. Het centrum wordt beheerd en mogelijk gemaakt door de Stichting Behoud van het Nivon Centrum Utrecht (KvK 41185023). Het stichtingsbestuur bestaat uit de leden van het afdelingsbestuur. De stichting stelt het Nivon Centrum beschikbaar aan de Nivon afdeling Utrecht.  In overleg met het bestuur van Nivon Utrecht kunnen eventueel ook andere Nivon gegadigden van de ruimte gebruik maken als dit in de agenda in te passen is. In het onderstaande staat korte informatie over het gebruik van de ruimte.

Bereikbaarheid

Het Nivon Centrum kan bereikt worden vanaf Station Utrecht Centraal, dichterbij is Station Utrecht Zuilen. Het is dan wel aan te raden om de bus te nemen, of te beschikken over een (vouw)fiets.

Bus

Vechtenstein is bereikbaar, met openbaar vervoer met:
– bus 12,
– Of bus 120 Perron C9, richting Maarssen via Zuilen.
– Of bus 7, perron D4 Richting Zuilen Noord.
Uitstappen bij Halte De Bazelstraat, zo’n 60 meter terug lopen over de Burgemeester  Norbruislaan, naar de zijstraat Vechtensteinlaan, waar het het tweede gebouw aan de linkerkant is. 

Fiets

Bij Vechtenstein zijn fietsenklemmen aanwezig.

Auto

Vechtenstein heeft beperkte eigen parkeerruimte, en in de buurt kan gratis geparkeerd worden.

Korte informatie over het gebruik van de ruimte van Nivon Utrecht

Het gebruik van de ruimte van Nivon Utrecht voor dagdelen of hele dagen door andere Nivon gegadigden kan in overleg op maandag, in de meeste weekenden en vrij veel middagen en avonden. Je kan op deze site van Nivon Utrecht in de agenda zien wanneer de ruimte bezet is, en altijd even mailen. Via het contactformulier of  pr.utrecht@nivon.nl

Voor 15 tot maximaal 20 mensen is de ruimte niet groot, maar het kan wel ( 45 m2). Er zal iemand de (buiten)deur moeten opendoen. De ruimte zelf is toegankelijk via een sleutel in het sleutelkastje naast de deur van de ruimte, daar is ook een sleutel voor het keukenkastje waar zich koffie en thee bevinden. Voor andere consumptieve behoeftes zullen jullie zelf moeten zorgen. Voor vergoeding rekenen wij € 5,- per pot koffie en € 3,- per pot thee, over te maken aan: penningmeester Nivon Utrecht,  IBAN  NL 98 TRIO 0320 0516 17 o.v.v. Vergoeding gebruik ruimte Nivon Utrecht.

De eerste keer zullen we een keer door moeten lopen hoe je de ruimte gebruikt en waar je alles vandaan kan halen, en weer op kan bergen. Bij regelmatig gebruik is er wel een buitendeursleutel op eigen kosten te laten maken. In onze ruimte is een beamer, scherm en een geluidsinstallatie aanwezig.
De ruimte dient schoon te worden achtergelaten, met gebruikte spullen terug op de plaats waar ze zijn aangetroffen. Standaard wordt alles weer opgeruimd. Tafels opgeklapt in het opberghok, stoelen langs de buitenmuur. Ramen met slot gesloten. Koffie en thee-spullen afwassen in de algemene ruimte. Keukenkastje in de algemene ruimte afsluiten. Sleutels van onze ruimte en het keukenkastje in het boxje met de code links naast de deur van de Nivon-ruimte, en de code wegdraaien. Het klinkt wat ingewikkeld, maar in de praktijk blijkt het goed te verlopen.

Wij huren de ruimte van een leegstandsbeheerder, waardoor de locatie op een betrekkelijk korte termijn kan worden opgezegd, wat bij planning ver vooruit een kink in de kabel kan geven. Er is een parkeerplaats bij het gebouw die te gebruiken is door bestemmingsverkeer zolang er ruimte is. In de buurt is het vrij parkeren. Het bedrijven verzamelgebouw wordt gedeeld met andere huurders.

Wij zijn nog intern in overleg over een eventuele huurkostenvergoeding voor het gebruik van de ruimte door overige Nivon partijen, maar vooralsnog is daar geen sprake van.

Adressen

Nivon Centrum
Vechtensteinlaan 12-16 , Unit 9
3555 XS, Utrecht

Direct mailen met Nivon Utrecht:

Correspondentieadres

Nivon Utrecht
p/a Majellapark 15
3532 CS Utrecht

Bankgegevens

IBAN NL98 TRIO 0320 0516 17
t.n.v. Penningmeester NIVON Utrecht