Nivon Utrecht
Over ons
contact
Meer informatie
Nivon Utrecht
Over ons
locatie
Meer informatie
Nivon Utrecht
Over ons
bestuur
Meer informatie
Nivon Utrecht
Over ons
archief
Meer informatie

Nivon Centrum

Voor de huisvesting van de activiteiten van Nivon Utrecht maakt de afdeling gebruik van het Nivon Centrum Utrecht. Het centrum wordt beheerd en mogelijk gemaakt door de Stichting Behoud van het Nivon Centrum Utrecht (KvK 41185023). De stichting stelt het Nivon Centrum om niet beschikaar aan de afdeling. Een aantal bestuursleden van de afdeling heeft zitting in het stichtingsbestuur.

Sinds 1 juli 2019 deelt het Nivon een ruimte met Denksportcentrum Dijckzigt in Het Huis Utrecht aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg.

Wilt u gebruik maken van de ruimte check dan de beschikbaarheid en neem voor een reservering contact op met de beheerder van Dijckzigt.

Trein

Het centrum ligt op loopafstand van Utrecht Centraal. Op de website van het Huis van Utrecht vindt u een routebeschrijving.

Bus

De Boorstraat is een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg en ligt tussen tussen twee bushaltes aan deze straat in. De haltes zijn: Herenweg en Viaduct. De lijnen die hier stoppen zijn: lijn 3 (U-OV richting Zuilen).

Fiets

Met de fiets kom je vanaf de Amsterdamsestraatwegof via het fietspad vanaf de Daalsetunnel dat langs de spoordijk ligt. Je fiets is te stallen aan de voorzijde van het gebouw.

Auto

Het centrum is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen. De directe omgeving van het centrum valt in zone A2, waar betaald parkeren geldt (ma.-za. 9-23 uur). De overzijde van de Amsterdamsestraatweg en de andere kant van het spoor vallen in zone B1 (ma.-za. 9-21 uur), waar andere tijden en een lager tarief gelden.

Nivon Centrum Utrecht

Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

X