Activiteiten

Nivon is een vereniging van leden voor leden. We organiseren activiteiten met én voor elkaar. Er zijn diverse groepen actief. Je kunt van alles doen: wandelen, musiceren, yoga en je creatief uiten. Daarnaast zijn er van tijd tot tijd cursussen, lezingen en excursies. Ontdek op de website welke activiteiten Nivon Utrecht organiseert. Activiteiten die in de meeste gevallen gratis zijn voor leden.

Nivon Utrecht werkt samen met het nabij gelegen Koos Vorrinkhuis op het gebied van diverse activiteiten. De activiteiten van Nivon Utrecht kunnen interessant zijn voor mensen uit de afdeling Gooi, Eemland, Amersfoort, waarin het Koos Vorrinkhuis zich bevindt. En andersom geldt dat natuurlijk ook!
Klik hieronder voor:
Activiteiten van het Koos Vorrinkhuis

Zelf een activiteit beginnen

Heb je een leuk idee voor een nieuwe activiteit en wil je je daarvoor inzetten? Neem dan contact op met het bestuur. Het bestuur kan je bijstaan en helpen bij het verwezenlijken van je plan. Zolang je activiteit openstaat voor Nivon-leden kan je gebruik maken van het Nivon Centrum, de website en de (digitale) nieuwsbrief. Ook kunnen we daar waar dat nodig is financieel bijspringen, zodat ook minder vermogende leden kunnen deelnemen. Dus heb je een idee, meld het bij het bestuur.