Verslag Nieuwjaarsreceptie 2018

In een geanimeerde sfeer heeft Nivon Utrecht op zondagmiddag 14 januari het jaar 2018 ingeluid. De opkomst was groot te noemen. In voorgaande jaren kwamen er meestal circa 20 leden. Dit jaar waren er door meegekomen familieleden van het optredende muziekensemble Jeu-di meer dan 50 mensen.

Voorzitter Harry van Someren opende met zijn inleiding de bijeenkomst:

Ik wil mijn korte terugblik beginnen met gedenken van Els Neijman die in november overleed. Als enthousiaste nivonner mede organiseerde zij jarenlang de korte wandelingen en zij was enthousiast in de fotowerkgroep.
Voorts is memorabel dat we besloten op zoek te gaan naar een nieuw centrum voor onze afdeling. Daar gaat Janjaap* straks nog iets over zeggen.
We hebben circa 1200 leden en alle activiteiten doen het goed. We wandelen veel en voorts is er natuurlijk de muziek, het zijde schilderen, de yoga de fotowerkgroep, de leeskring, het boekbinden en de culturele dag (in Zaltbommel).
Als iemand over één van de activiteiten meer wil weten dan is dit de gelegenheid voor informatie!
Ik kan u ook de volgende culturele dag aankondigen, 12 mei en we gaan naar Zutphen.
De Muziekgroep JEU-DI gaat deze bijeenkomst nu met hun muziek opluisteren.

Na de toespraak werd de Nieuwjaarsreceptie opgeluisterd door Muziekgroep Jeu-di. Betsie Heijmen is de coördinator van de groep die onder leiding staat van dirigent Rosita van Oosten. Jeu-di speelde een gevarieerd programma.

Rosen Polka Jeu-Di

Na het muzikale optreden heeft Janjaap “Jeu-di” voor hun optreden bedankt en verder uitgebreid verslag gedaan van de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Op korte termijn worden de leden via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

Hiermee was de bijeenkomst geopend en konden we na afloop op een hele geslaagde Nieuwjaarsreceptie terug zien.

Kees Blomhert
bestuurslid en medecoördinator voor- en najaarswandelingen

klik op de foto voor meer