wandelweekend 14/15 oktober 2023 naar NIVON huis Morgenrood

De organisatie van het wandelweekend naar het NIVON huis Morgenrood is rond:

Belangrijk! Op dit moment (25-04-2023) is het wandelweekend geheel volgeboekt!
Mensen kunnen zich nog wel opgeven, maar komen dan op een wachtlijst te staan voor het geval dat iemand zich nog af zou melden.

Informatie over het wandelweekend:  We wandelen zaterdag 14 oktober vanaf een nog nader af te spreken OV-punt naar Morgenrood toe, alwaar we eten en overnachten en wandelen zondag 15 oktober weer verder naar een volgend OV-punt. Je moet dus een weekendrugzak meenemen met overnachtingsspullen en drinken en lunch voor de zaterdagmiddag.
Een lakenpakket kan je zelf meenemen of zelf huren in Morgenrood.
Op beide dagen bedraagt de wandelafstand ongeveer 18 kilometer. Natuurlijk met voldoende pauzes onderweg….
Wanneer we bij Morgenrood aankomen staat er een hapje en drankje voor ons klaar en wordt er een maaltijd voor ons gekookt.
Op zondagochtend staan er ontbijtspullen klaar, waarvan we ook onze lunch kunnen klaarmaken om mee te nemen voor de zondagwandeling. We zetten zelf de ontbijtspullen neer en ruimen die ook zelf op. Onze kok vertrekt nl al zaterdagavond.
In Morgenrood bestaat de mogelijkheid om een drankje te kopen, dus dat hoeft niet meegenomen te worden.
De kostprijs  van het weekend bedraagt voor Nivonleden:      47,75 euro pp.  ( kamer inclusief borrelhapje, diner, ontbijt en lunch )
De kostprijs  van het weekend bedraagt voor  niet-leden         57,75 euro pp   ( kamer inclusief borrelhapje, diner, ontbijt en lunch)
We hebben de beschikking over 12 2-persoonskamers. In principe bestaat dus de mogelijkheid om alleen op een kamer te slapen.

Indien er stellen, vrienden/vriendinnenparen etc. zijn die met 2 personen op één kamer willen slapen, geeft dat de mogelijkheid dat er wat meer mensen mee kunnen wandelen.

Opgeven: bij Madelon Haanskorf:   madelonhaanskorf@gmail.com
Wanneer je je opgeeft graag de volgende gegevens meesturen:
Naam:
Telefoonnummer:
Nivonlid  ja/nee  lid nummer…
Wel/Niet bereid om een kamer te delen, zo ja met wie….
Avondeten:  Wel/niet vegetarisch …

Het bedrag van 47,75 euro of 57,75 euro kan je overmaken naar  IBAN NL98TRIO0320051617 t.n.v. penningmeester NIVON Utrecht (onder vermelding van “Wandelweekend oktober 2023 Morgenrood” en je naam)

 
Wanneer het bedrag is ontvangen, is de aanmelding definitief!

Mocht je later onverhoopt toch niet kunnen, dan kijken we of er iemand op de wachtlijst staat. Zo niet, dan kan je zelf een vervanger zoeken.  Het geld kan niet teruggestort worden, maar je kan bij ziekte of calamiteiten natuurlijk een beroep op je annuleringsverzekering doen.

Ontmoetings-locatie, tijdstip van vertrek, en eventuele overige details worden later bekend gemaakt.
We hopen je te zien op dit leuke wandelweekend!