Nivon Utrecht
Wandelingen door natuur en cultuur
LAW wandelingen
Nivon Utrecht
Wandelingen door natuur en cultuur
Voor en Najaar
Nivon Utrecht
Wandelingen door natuur en cultuur
Wandelweekend
Nivon Utrecht
Wandelingen door natuur en cultuur
Wandel2daagsen

Nivon Utrecht wandelweekend

Elk jaar organiseert de afdeling Nivon Utrecht in oktober een wandelweekend waarbij wordt overnacht in een natuurvriendenhuis.

Ook dit jaar organiseeren Linda, Denise en Yvonne een wandelweekend. Zij hebben dit jaar kamers gereserveerd in het natuurvriendenhuis Eikhold in Heerlen. Dit jaar zal alleen de formule anders zijn. Hadden wij eerst tweepersoonskamers gereserveerd, nu krijgen wij allemaal een eenpersoonskamer.
Verder is er dit jaar geen catering! Dat betekent dat je óf je boterhammen voor lunch, ontbijt en lunch meebrengt óf je doet zaterdagmiddag boodschappen. Er zijn winkels vlakbij het natuurvriedenhuis.
Nabij het natuurvriendenhuis zijn verschillende restaurants, waar we bij één met elkaar uit eten gaan.
In het natuurvriendenhuis krijgen we een eigen ruimte zodat het allemaal coronaproof is. Ook kan je er een lakenpakket huren voor 7 euro.

Vanuit Utrect vertrekken we om 9:02 uur met de intercity richting Maastricht en reizen via Sittard naar Spaubeek waar de wandelen begint. Wij wandelen door een mooie omgeving naar het natuurvrienden huis Eikhold.
Op zondag vertrekken rond 10:00 uur vanuit Eikhold en wandelen we naar het station Schin op Geul om aan het eind van de dag de trein naar Utrecht te nemen.

Dit jaar betaal je vooraf alleen de kosten van de overnachting van € 25 euro p.p. (excl. lakenpakket, maar incl. koffie en thee). Alle andere kosten zijn voor eigen rekening.

Je kunt je opgeven bij Yvonne en de kosten voor het weekend overmaken naar: IBAN NL71 INGB 0000 5482 47, t.n.v. Penningmeester NIVON Utrecht, onder vermelding van wandelweekend 2020

Voor vragen bel je Yvonne: 06-42864219

Verslagen van voorgaande jaren

Geen activiteiten

X