Het levensverhalen vertelcafé (tijdelijk opgeschort)

Het levensverhalen vertelcafé is een vrijdagavondclub om verhalen met elkaar te delen. Ieder mens zit vol met verhalen. Over het leven dat je hebt meegemaakt, dingen die er goed gingen, dingen waarmee je worstelde, maar ook verhalen van anderen, zoals je ouders, grootouders en mensen die je nastaan. Sommige zijn wijs, andere vrolijk of pijnlijk. Soms zijn ze bijzonder en soms gewoon. Er zijn verhalen die nog niet af zijn en je hebt er waar we de blik van een ander bij kunnen gebruiken. Al die verhalen samen geven onze kijk op het leven. Ze met elkaar delen verruimt die kijk. Dat is waar het levensverhalen café voor bedoeld is.
Het levensverhalen café is een gezamenlijk initiatief van Wishing Well West en NIVON afdeling Utrecht. Per avond is er plaats voor maximaal twaalf deelnemers. De bedoeling is een vaste groep van mensen te vormen die op een vaste vrijdagavond per maand bij elkaar komt.

De avonden duren van 19:15 uur tot 21:30 uur. We beginnen met een kop soep, waarna de introductie van het thema voor die avond volgt.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, al staat er wel een schaal voor vrijwillige bijdragen voor de soep, koffie en thee.

De bijeenkomsten vinden steeds plaats bij Wishing Well, Kanaalstraat 194 op de tweede vrijdag van de maand. Er is ruimte voor meer mensen of eventueel om een tweede groep te starten op een andere vrijdagavond (maximaal 12 mensen).

Verslagen en impressies

Geen activiteiten