Activiteiten als project

Nivon Utrecht geeft de mogelijkheid om activiteiten op projectbasis te organiseren, voor iedereen die daartoe een idee heeft en initiatief wil nemen.

De activiteit kan van alles betreffen: Een fietstocht met excursie, een lezing, museumbezoek, een open wandeltocht, een concert bezoeken, etc.
De activiteit kan éénmalig zijn of met een bepaalde regelmaat, afhankelijk van de doelstelling van de bedenker.
Wat is hiervoor nodig?
– Mensen met een idee en initiatief voor een activiteit, die als organisator / contactpersoon willen functioneren.
– Ondersteuning vanuit het bestuur van Nivon Utrecht. Neem contact op met PR Nivon Utrecht
–  Een simpele organisatie, bestaande uit: Inhoud van de activiteit, Contactpersoon, afspraak voor ontmoetingspunt, tijd, reisinformatie, kosten, etc.
– Aankondiging in de rubriek NIEUWS op de website van Nivon Utrecht, en opname in de Activiteitenagenda

Actuele Activiteiten (in het kader van werkgroep Mens en Natuur)

– Fietstocht en excursie naar de bijentuin Kraaijbekerhof heeft 18 mei 2024 plaatsgevonden (Zie het verslag in de Nieuwsberichten).
– Een Fietsexcursie naar de Valwind locatie Boswachterij Leersum en landgoed Broekhuizen heeft op 8 juni 2024 plaatsgevonden (Hiervan wordt nog een verslag geplaatst).
– Een fietsexcursie naar Buitenplaats “Berg-en-vaart” met bezichtiging van tuin en landgoed zal plaatsvinden op 18 juli 2024 (In de Nieuwsberichten staat hiervoor een aankondiging en informatie).
– Een wandeltocht (ca. 7 km met gids) in samenwerking met volkstuinvereniging de Pioniers is in voorbereiding.

Eerder georganiseerde activiteiten

Nivon Utrecht organiseerde reeds eerder af en toe verschillende culturele activiteiten die openstaan voor alle Nivon-leden. Er zijn echter op dit moment geen mensen beschikbaar om dit te organiseren. Het zou geweldig zijn als er mensen met ideeën op dit gebied zich zouden melden om dit weer op te starten!
De activiteiten zijn (klik op de activiteit voor meer informatie):

Verslagen en impressies

Geen activiteiten